14 Nisan 2010

sende sıkıldıysan yalanlarımızdan..


saat 03:00 olmuş, soğuktan deniz donmuş
balıklar kıyılara vurmuş. küçük bir kar tanesi, onca yolu uçmuş
                                                sonunda tam dilimin ucuna konmuş...


Herkes geçmişe dönmenin, yaptığı hataları silmenin yollarını düşünürken ben 2050 yılına ışınlanmak emekli hayatına geçmek istiyorum. Tek derdimin çiçekleri sulayıp sulamadığımı hatırlamamak olmasını istiyorum. Evlenmiş çoluk çocuk torba sahibi olmuş olmak ve kenara çekilmek istiyorum. Hayatımda olmasından haz etmediğim, sinirlendiğim, tahammül edemediğim her şeye hoşgörüyle bakacak olgunluğa erişmek istiyorum. Dünyanın akışını değiştirmek bir yana dünyanın bana hiç bulaşmamasını istiyorum. Filmlerim , kitaplarım ve müziklerimle yazlığımda hayat arkadaşıma kahvaltıdan sonra kahvesini getirmek istiyorum. Herkesin birbirinin kusurlarını aradığı ortamlardan uzaklaşmak, hayatımı özetleyen kelimenin huzur olacağı yaşlarıma yatay geçiş yapmak istiyorum. Bedenim 22 ruhum bin yaşında an itibariyle.

13 Nisan 2010

So many roads.So many choices.So many mistakes..



There's people and there’s sunshine, it’s a perfect day for wasting time mantelitesine ulaşıldığı an gönülde birini istiyor. İnanılmaz seçiciyim kimseleri beğenmiyorum yanıma yakıştırmıyorum değil de friendly life applicationlarla dolu hayatımıza yeni insanlar girmiyor. Girenler de kerem görsev kim ya kültür ve sanat bilgisinde olduklarından 22 yaşında evde kaldım korkusuyla başbaşayız. Şu an biri olsa, midedeki kelebekleri biraz oynatan, bunca deneyime rağmen amatör ruhumuzu koruyup tekrar başa sarar gözüm hiçbir şeyi görmüyor çok aşığım moduna gelip, deneyimlerimizle her taşını ayrı ayrı ördüğümüz virüs koruma programlarımızı hiçe sayıp kalbimizde ve beynimizde bir kısayol oluşturmasına izin verir miyiz orası da meçhul. Benim merak ettiğim bu kelebekler olmadan bir ilişki mümkün mü ? Kelebeklerle başlayan bir ilişkide zamanla onlar geçiyor , her şeyini gördüğünüz bildiğiniz bir adama kozalarında kalsalarda o ilk günler karın boşluğuna giren sancılar gene gülümsetiyor sizi. Bir yanda kelebekler bir yanda da birlikte çok güzel vakit geçirdiğiniz ama tırtılları bir türlü kelebeğe çeviremeyen erkekler..Belki de işi bozan en baştan kelebekler..Kanatları güzel ama sonuçta ömürleri 24 saat. Onlar gidince karşınızda aynı dili konuşamadığımız, sizi anlamayan hatta belki de hiç tanımadığımız bir adam..

Mr. Stupid & Mrs. Gorgeous


Her ne kadar buraya en feministinden yazılar yazsam da in normal life, kadınlara irrite olan bir insanım. Hele bazı hemcinslerim var ki, vur kır parçala. Her ne kadar insan kullanmaktaki başarılarını takdir ediyor olsam da beni asıl üzen erkek dediğimiz güzide varlığın benim bu utandığım hemcinslerime dibinin düşüyor olması. For example ; dost sohbetlerinde üzerinde baya konuştuğumuz bir biz böyle olamadık diye imrendiğimiz bir hatun tipi var ki en can alıcı örneklerinden birini bugün yaşadım gördüm. Bayılıyorum sevgililerinin evden alıp eve bırakmasını , hesabı ödemesini ve daha birçok şeyi sanki erkeğin göreviymiş gibi karşılayan hatunlara. Benim bayıldğım kısım maddi ve manevi olan kazançtan daha çok erkeklerin bu kızlara verdikleri tepkiler kısmı. Takdir edilen kısım: Gündüz vakti yarım saat sonra dersi olan çocuğu ben fatmacanı eve bırakıyım oradan tekrar okula geleceğim kafasına ulaştırma kısmı. Bir diğer örnek : kızın dersi sabah 8 de oğlanın 11 de. Oğlanın kızımız yollarda sabah harap olmasın diye okula 8 de gelmesi. Kim ne derse desin erkeğin tüm şifrelerine sahip olan , şu arkadaşınla görüşmeyeceksin , bensiz gece çıkmak yok , hadi şimdi sıra beni eve bırakmanda kızları daha değerli oluyorlar. Erkekler özellikle de 20-25 kutucuğunda işaretli olanlar çok bilen ,kendine çok güvenen , elim var ayapım var çok şükür ben hallederim kızlarını istemiyorlar. Kendine yedirememek mi o benim sevgilim her şeyinden ben sorumluyum hissimi bilmiyorum. Tek bildiğim bizim independent sex and the city kızları aa sana zahmet olmasın 20 milyon verince tüm taksiciler benim kankam moduna girince erkek salıyor. Bunu söylemek istemiyorum ama kız daha değersiz oluyor.4s kuralından mı bilmiorm ama salmanın son raddesinde kendi evinin önüne arabasını çeken ve gecenin 12 sinde hadi canım öptüm kib görüşürüz modunda takılan, artık sen buradan evine nasıl gidersen git orası da kısmet kafasında olan bir canlı bile görüldü test edildi.