25 Nisan 2010

Stupidity last forever


Nasıl oluyor da aşk başlamadan güzel kafasından 1 haftada kendimi sen varsın ya artık hayat bana güzel kafasına getirdim bilmiyorum. Üstelik karşı tarafın daha haberi bile yokken.Şizofren olmaya bu kadar yakın duygular hissettiğim bu günlerde onun söylediği herhangi bir söz,attığı bir mesaj ya da atmadığı tüm günümü mahvetmeye , uykularımı bölmeye başladı.Bu olayların en başında dost sohbetlerinde kendi duygu ve düşüncelerim konuştuğum sırada bunu ben kendi kendime yapıyorum diyordum.Kendi kendimi gaza getirdim kendi kendimi aşık ettim.O orda durdu sadece..Ben aşık olmak istedim.Bazen bu kadar hayat deneyimine rağmen sado mazoşist bir tavırla bunu niye kendime yapıyorum diye sorguluyorum. Ne kadar huzurlu bir hayatım vardı benim.Ruh eşlerim en yakın arkadaşlarımdı, tek sorunum pilates ağrılarımdı. Şimdi senin numaranı çevirirken mideme giren kramplar , seni görünce kalbimdeki hareketlenme ve en önemlisi beynimin artık çalışmaması gibi sorunlarım var..Bünyenin nasıl ekmeğe, suya ihtiyacı varsa acıya da ihtiyacı var bence. Yoksa böyle duygusal şarkılar dinleyip kendimizi küçük Emrah triplerine acı hayat mode on come on kafasına ulaştırmazdık. Deneyimler yetmiyor bazen süperman olmak lazım süperman diyorum bu ergen triplerimden kurtuluyor sahaya 12 numaralı formasıyla yetişkinliğimi indiriyorum.. benim işler Nejat işler mantığıyla bırakıyorum artık..hayatta her şey kısmet ne yazıyorsa o.Sen istediğin kadar kas acı hayat falan filan boş işler.Olacaksa olur adamım..

Sözler geri dönmez / Geri dönmez bakışlar / Kuşlar geri uçmaz / Geri konmaz aşklar ...

Hata

Zihin bazen gider, bazen gelir. Bazen akıllı olursun,bazen gerizekalı...
-Vavien-

Aşk

ben bu başlığa onlarca cümle yazdım.
ben bu başlık altında onlarca şey yaşadım,yaşattım,gördüm,hissettim.
kıskandım,dokundum,güldüm,ağladım,öptüm..
seni çözmeye çalıştım,çözemedim,çözdüm sandım..
zamanına bıraktım,zamanı geri almaya çalıştım..
sonra seni bıraktım..
başkası geldi..
şimdi unuttuğum bir duygu gibisin..
ağırlık merkezimi yerimden oynatan..
var mı beni içinizde tanıyan..
yaşanmadan çözülmeyen sır benim..
kalmasa da şöhretimi duymayan..
kimliğimi tarif etmek zor benim..

Gri

Gri, bürokratik, soğuk, denizsiz olsa da aşık olduğum şehirde , yazın buraları çekilmez dialoglarına inat ankaramın göbeğinde,sıcağın beyninde ilk görüşte aşk denilen duyguyu tam olarak yaşadım bende. İlk görüşte aşk benim nezrimde bir iki saniye içinde binlerce sorunun içinden çıkıp gelen "beni sevsin" dileğidir. Hiç düşünmeden inanmaktır her şey çok güzel olacak yalanına..Birbirimizin hayatına eskaza bulaştığımız o günlerde asla olmaz dediğim bir ilişkiye başlamamızla aşk denilen duyguyu iliklerime kadar hissettim gibi cümleler kurmayacağım ama kelimenin tam anlamıyla huzurlu ve mutluydum.Benim baktığım yerden sende mutluydun.Zaten öyle demiştin ayrılırken de.’ Ben burada kendimi kaptırıyorum sana aşık oluyorum, sen sadece duruyorsun.’

ben mi anlatma özürlüydüm , sen mi anlamaya hiç bilemedim ama senin rahatsız olduğun benim sağlam örülmüş duvarlarımdı ama bir bilseydin ağzımdan çıkan sözcüklerden daha kolay olduğunu senin o duvarları delmenin.

hep mantıklı açıklamalar peşindeyim, hep doğrularım var hayatın içinden… boş geçsem ya bunları bir kez, hangi hayat, hangi mantık! aşık olmuşum ben artık. akıl mı kalır sanki aşık insanda… Bu kafaya şu an ayrılığımızın ardından aylar geçmişken seni tesadüfen görmüşken ulaşmam bir şeyi çözmese de..

gel seninle tekrar yaşayalım yaşadıklarımızı yaşadıklarımızla..

sonu güzel bitmiyor hepsinin..

özledim seni geçmişim.. çok özledim..